Sopimuskuljetus Porvoossa ja
itäisellä Uudellamaalla

Säännölliset kuljetukset aina
aikataulussa ja sovitusti

Sopimuskuljetukset saat luotettavasti ja varmasti itäisellä Uudellamaalla MG Trans Ky:ltä. Kanssamme voit laatia erilaiset sopimuskuljetukset eli säännöllisesti suoritettavat kuljetukset niin Porvoossa kuin muuallakin itäisellä Uudellamaalla. Kun tavara on tarkoitus saada liikkumaan määränpäähänsä sovittujen aikataulujen mukaisesti, me olemme erinomainen vaihtoehto huolehtimaan kuljetuksesta.

MG Trans Ky:n pitkällä kokemuksella ja monipuolisella sekä räätälöidyllä kalustolla pystymme vastaamaan vaativimpiinkin kuljetustarpeisiin:

  • viisi täysperäautoa
  • neljä jakeluautoa
  • kaksi pakettiautoa
  • Yhteistyöverkostomme kautta myös nosturiauto ja muu tarvittava kalusto

Palvelemme yrityksiä ja teemme massakuljetuksia

Teemme sopimuskuljetuksia koko Uudenmaan alueella. Kuljetusten lisäksi suunnittelemme optimaaliset jakelureitit ja vastaamme ajojärjestelyistä sekä koordinoimme koko logistisen ketjun. Toteutamme esimerkiksi teollisuuden massakuljetuksia ja tavarakuljetukset kauppaketjuihin aina sovituissa aikatauluissa. Esimerkkejä kuljetuksistamme ovat mm. urheiluväline-, muovipullo- ja sokerikuljetukset – ja palveluvalikoimastamme on räätälöitävissä juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopiva vaihtoehto, olipa kuljetuksen kohteena minkälaista tavaraa tai rahtia tahansa.

Sopimusajot sovitaan suoraan kanssamme (ei Kaukokiidon kautta). Soita, niin kerromme mielellämme lisää kattavasta ja kilpailukykyisestä kuljetus- ja logistiikkapalvelustamme. Kerro vain meille, miten voisimme parhaiten palvella sinua.

Kuljetukset jo vuodesta 1991

Toimisto & Terminaali
Olemme auki 06-18 arkisin sekä muina aikoina sopimuksen mukaan.

Osoite
Yrittäjänkatu 4–6
06150 Porvoo

Y-tunnus
0837469-9

Tilaukset
040 900 7914

Ajojärjestelyt
040 900 7916